Forberedelse til en messe med studenter

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg husker min egen studietid som noget, hvor post-its sad i samtlige lærebøger og for mit vedkommende med forskellige farver efter emne, så jeg nemt kunne finde de relevante afsnit og kapitler. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at det ville være perfekt at have den slags med logo på, da vi skulle til uddannelsesmesse, for her ville vi kunne få vores navn ud til de studerende, der var til stede, men også til alle deres uddannelsesinstitutioner.

 

Flere afdelinger skulle afsted

 

I den virksomhed, jeg arbejder for, er der forskellige afdelinger og dermed også forskellige uddannelsesretninger. Derfor valgte ledelsen meget fornuftigt at sende repræsentanter fra mange afdelinger, for det er godt at vise, at vi arbejder et sted, hvor alle typer af mennesker og uddannelser mødes i et godt arbejdsklima. Jeg skulle møde op for min afdeling, og det er lige mig, da jeg er udadvendt og gerne fortæller om det, vi laver, og om arbejdspladsen generelt. Jeg foreslog til et af de indledende møder, at vi kunne have en masse post-its/memoblokke med til messen med vores logo på, og jeg fortalte om den idé, jeg havde med det.

 

Succes hos trykpriser

 

Der var bred enighed om, at det var en rigtig god idé, for jeg var ikke den eneste, der havde brugt denne løsning i min studietid og nærmest købt mig fattig i den slags. Jeg fik til opgave at finde den slags med tryk på, og jeg havnede hurtigt på trykpriser.dk, som havde lige det, jeg ledte efter, nemlig et kombisæt, hvor der udover post-its også var indexfaner. Samtidig kostede det slet ikke, hvad jeg havde troet, og der findes ikke en medarbejder, der ikke bliver populær hos ledelsen, når der spares på bundlinjen, samtidig med at firmaet promoveres på fornemmeste vis. Og ganske som forventet gik de som varmt brød.