Køb trykte sager på nettet og få den bedste kvalitet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er nok de færreste, der ikke bruger en post-it bare ind imellem. Enten derhjemme eller på arbejdet, for det er bedre end et lille stykke papir. En post-it bliver siddende, om det er på køleskabet, en dør eller på et tastatur, og efter min mening er det den bedste måde at videregive korte beskeder på. Det bliver dog endnu bedre, når det er en post-it med logo.

 

Trykpriser.dk leverer varen

 

Jeg har en mindre virksomhed, og her er post it bare blevet en naturlig del af hverdagen på lige fod med andet kontorudstyr. Jeg kan godt lide, at vores logo kommer ud, og her er tryksager generelt måden at gøre det på. Jeg bliver nemlig ikke ked af det, hvis vores post-it bunke bliver mindre på rekordtid. Der er nemlig flere medarbejdere, der fortæller, at de forærer dem væk, når de er til møder og messer, og for dem virker det ret godt, for kuglepenne og blokke får kunderne som regel andre steder. Dem har vi selvfølgelig også, for jeg sætter aldrig alt på et bræt. Det, de ting har til fælles, er, at de alle kommer fra trykpriser.dk.

 

Kvalitet og suveræn service

 

Trykpriser har lige det udvalg, jeg har brug for. De trykker på alt mellem himmel og jord, så jeg kan få noget nyt, hvis jeg finder på det også. Indtil videre er det helt standard, det jeg bestiller, men det er kvaliteten og servicen hos trykpriser.dk i hvert fald ikke. Her får jeg altid en fantastisk behandling som kunde, uanset om min bestilling den dag er stor eller lille. Jeg får altid gode priser på det, jeg bestiller. Samtidig ved jeg altid, hvornår mine varer er klar til afsendelse, og skulle det være nødvendigt med en hurtig levering, så er trykpriser altid meget fleksible. Derfor kunne jeg på ingen måde forestille mig, at jeg ville bestille mit kontorudstyr noget andet sted.