Ude af øje, ude af sind

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For mange år siden var der et firma, som beviste, at var du først kommet ud af kundernes øje , så var der ikke lang tid til, at du var ude af deres sind, og så var vejen tilbage lang og hård, for der stod med sikkerhed mange, som ville tage din plads med det samme, du rejste dig.

Location, location, location

Hvis du vil holde dig og dit firma i folks bevidsthed, så er plakater i bybilledet faktisk en god idé, der er mange som ikke tror det, men jeg fandt ud af, at nogle få plakater de rigtige steder i byen kan gøre en stor forskel.

Jeg har ikke det store budget til at reklamere, så jeg brugte lang tid på at kigge rundt for at finde et sted, hvor jeg kunne få de plakater, jeg skulle bruge til en god pris.

jeg faldt lidt tilfældigt over https://www.trykpriser.dk/produkter/tryksager/plakater/plakater_offsettryk-244, og jeg må sige, de overraskede mig en del, for de havde virkelig gode priser på deres plakater. Derfor blev jeg selvfølgelig lidt mistænkelig, men efter en snak med deres kundeservice blev jeg overbevist om, at det var dem, som jeg skulle bruge.

Lynhurtig levering og superb kvalitet

Jeg vidste, jeg skulle bruge 100 plakater, som viste firmaet og mit logo. Jeg bestilte, og kun ganke kort tid efter fik jeg leveret de plakater, som jeg skulle bruge, så var det bare med at få dem op, så jeg kunne holde fast i kunderne og vise, jeg stadig var på markedet. Jeg havde bestilt i forskellige størrelser, og jeg må indrømme, at jeg var imponeret over kvaliteten af både de store og de små.

Jeg kan kun anbefale alle at bruge trykpriser.dk, for det er sjældent, jeg har mødt et firma som i den grad er professionelle, og som giver kunderne det, som de virkelig skal bruge. Imponerende at de på så kort tid kan levere så godt et produkt.

Maya Dahl